Eurosport

TV Guide

 
 
 
  • Winter Sports

WINTERSPORTS – SEASON START

Eurosport is Europe’s leading wintersports destination with 12 sports covered every year generating over 2000 hours of action, including 800 hours live.

 

  • Cricket

Catch the prestigious Champions League Twenty20 semi-finals on Eurosport this Thursday .

 

Schedule grid

00:41
Darts
DARTS: Top of Ghent in Ghent, Belgium  (48min)
08:17
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Suzuka, Japan - Qualifying Round - QUALIFYING ROUND (53min)
09:11
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (12min)
09:23
Alpine skiing
ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria - Women's Giant Slalom 1st Leg (69min)
10:32
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Suzuka, Japan - Qualifying Round - QUALIFYING ROUND (27min)
10:59
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (40min)
 
11:38
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (24min)
12:03
Alpine skiing
ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria - Women's Giant Slalom 1st Leg (25min)
12:28
Alpine skiing
ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria - Women's Giant Slalom 2nd Leg (85min)
 
13:53
Snooker
SNOOKER: Euro Tour in Sofia, Bulgaria - Final (107min)
15:39
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Suzuka, Japan - Qualifying Round (30min)
16:09
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (39min)
16:48
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (23min)
17:12
Alpine skiing
ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria - Women's Giant Slalom 1st Leg (36min)
17:48
Alpine skiing
ALPINE SKIING: World Cup in Soelden, Austria - Women's Giant Slalom 2nd Leg (48min)
 
18:35
Snooker
SNOOKER: Masters in Shanghai, China - Final (85min)
20:00
Fight sport
FIGHT SPORT: Fight Club - Exciting and powerful show promoting the finest Martial Arts tournaments from around the world. It also looks at the culture surrounding the sport. (60min)
21:00
Fight sport
FIGHT SPORT: Super Kombat - World Grand Prix Series - GP Final elimination (180min)
 
00:28
Football
FOOTBALL: Super League , India - Round 3: Mumbai City FC (India) - NorthEast United FC (India) (59min)
01:26
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 5 (90min)
02:57
Boxing
BOXING: IBA Intercontinental - Light Heavy Weight contest in Germany - D. Liebau (Germany) - E. Torres Marin (Hungary) (117min)
04:54
Strongest man
STRONGEST MAN: Champions League in Zambia - The feats of the World Strongest's Man are on Eurosport with the Champions League, Super Series and Giants series. (52min)
05:45
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 5 (101min)
07:26
Rally
RALLY: FIA European Rally Championship in Du Valais - Day 1 (30min)
07:56
Cycling
CYCLING: Saitama Criterium, Japan (104min)
09:40
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (57min)
10:37
Winter sports
10:58
Alpine skiing
 
11:31
Fia world touring car championship
FIA WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP: Round in Suzuka, Japan - Qualifying Round (26min)
11:57
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 5 (93min)
 
13:30
Cycling
CYCLING: Saitama Criterium, Japan (58min)
14:28
Figure skating
FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America  - Short Dance (60min)
15:28
Figure skating
FIGURE SKATING: ISU Grand Prix - Skate America  - Men Short Programme (57min)
16:24
Table tennis
TABLE TENNIS: Men's World Cup in Düsseldorf, Germany - 1/4 F (186min)
 
19:30
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 6 (195min)
22:45
American football
AMERICAN FOOTBALL: NCAA Big Ten Conference in USA -  Wisconsin (USA) - Maryland (USA) (119min)