Eurosport

TV Guide

 
 
 

Schedule grid

00:19
Motorsports
MOTORSPORTS: Tuesday Night Speed Date  (1min)
08:32
Wrestling
WRESTLING: World Championship in Tashkent, Uzbekistan  (55min)
09:26
Equestrianism
EQUESTRIANISM: Rolex Grand Slam in Calgary, Canada  (59min)
10:26
Car racing
CAR RACING: World Series by Renault , Bulgaria - Review (33min)
10:58
Speedway
SPEEDWAY: European Championship  (89min)
 
12:28
Football
FOOTBALL: UEFA Youth League  - Group Stage Day 1: Real Madrid (Spain) - Basel (Switzerland) (77min)
 
14:45
Cycling
CYCLING: Grand Prix in Belgium (136min)
17:00
Cycling
CYCLING: LeMond of Cycling show - Monthly show previewing and reviewing the Grand Tour races of 2014 with the expertise of Eurosport's new cycling ambassador, the American legend Greg LeMond, three-time Tour de France winner and double World Champion. (17min)
17:18
All sports
ALL SPORTS: WATTS TOP 10 - Top 10 selection of Eurosport's "WATTS" round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (18min)
17:36
All sports
ALL SPORTS: Pass Sport  (34min)
 
18:10
All sports
ALL SPORTS: Wednesday Selection - Classy and elegant, Wednesday evenings are devoted to bringing the viewer a taste of the high life with a look at the best moments in prestigious sports such as Golf, Sailing, Equestrianism and Polo. Each Wednesday evening. (2min)
18:11
Equestrianism
EQUESTRIANISM: World Equestrian Games  (62min)
19:14
Equestrianism
EQUESTRIANISM: Rolex Grand Slam in Calgary, Canada  (58min)
20:11
Equestrianism
EQUESTRIAN SPORTS: Riders Club - Weekly round-up of all the latest news in the Equestrian world (7min)
20:19
All sports
ALL SPORTS: Month Selection - Preview of a major event broadcast in Eurosport's Wednesday Selection, the time zone dedicted to the greatest events in golf, equestrian, sailing and polo. (11min)
20:30
Golf
GOLF: Evian Championship in Evian, France  (56min)
21:26
All sports
ALL SPORTS: Month Selection - Preview of a major event broadcast in Eurosport's Wednesday Selection, the time zone dedicted to the greatest events in golf, equestrian, sailing and polo. (7min)
21:33
Golf
GOLF: U.S. P.G.A. Tour - The BMW Championship  - The best Tour in the world featuring the game's leading golfers, with 28 top tournaments from January to October, plus the Augusta Masters. (64min)
22:37
Golf
GOLF: U.S. P.G.A. Tour - The Tour Championship in Atlanta, USA  - The best Tour in the world featuring the game's leading golfers, with 28 top tournaments from January to October, plus the Augusta Masters. (60min)
23:36
Golf
GOLF: The European Tour - KLM Open , Netherlands  - 26 tournaments from January to November (31min)
 
01:59
Football
FOOTBALL: UEFA Youth League  - Group Stage Day 1: Real Madrid (Spain) - Basel (Switzerland) (60min)
03:01
Speedway
SPEEDWAY: European Championship  (125min)
07:00
Football
FOOTBALL: UEFA Youth League  - Group Stage Day 1: Real Madrid (Spain) - Basel (Switzerland) (89min)
08:30
Car racing
CAR RACING: World Series by Renault , Bulgaria - Review (29min)
08:59
Car racing
CAR RACING: Eurocup Formula Renault 2.0 in Budapest, Hungary  (30min)
09:28
Car racing
CAR RACING: Blancpain Sprint Series in Algarve, Portugal  (29min)
09:58
Athletics
ATHLETICS: IAAF Continental Cup in Marrakech, Morocco - Day 2 (110min)
 
13:46
All sports
ALL SPORTS: WATTS TOP 10 - Top 10 selection of Eurosport's "WATTS" round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (18min)
14:05
Athletics
ATHLETICS: IAAF Continental Cup in Marrakech, Morocco - Day 2 (89min)
15:33
Snooker
SNOOKER: Masters in Shanghai, China - Final (112min)
17:26
Cycling
CYCLING: Grand Prix in Belgium (62min)
 
18:28
Cycling
CYCLING: LeMond of Cycling show - Monthly show previewing and reviewing the Grand Tour races of 2014 with the expertise of Eurosport's new cycling ambassador, the American legend Greg LeMond, three-time Tour de France winner and double World Champion. (18min)
18:45
Motorsports
MOTORSPORTS: GT Academy Masterclass  (15min)
19:00
Speedway
SPEEDWAY: Swedish Elitserien League (120min)
21:00
Pro wrestling
PRO WRESTLING: This Week on World Wrestling Entertainment  (32min)
21:32
Pro wrestling
PRO WRESTLING: Vintage Collection  (52min)
22:24
Boxing
23:27
Athletics
ATHLETICS: IAAF Continental Cup in Marrakech, Morocco - Day 2 (93min)