Schedule grid

00:08
Equestrianism
EQUESTRIANISM: Show Jumping in Palm Beach, USA - WEF 3 (67min)
01:15
Rally raid
RALLY RAID: Abu Dhabi Challenge in Abu Dhabi, United Arab Emirates - Day 3 (12min)
08:30
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 2 (181min)
 
11:31
Figure skating
FIGURE SKATING: World Championship in Shanghai, China - Gala Exhibitions (62min)
12:32
Tennis
TENNIS - Magazine: MATS POINT with Novak Djokovic - Eurosport Tennis show hosted by former n°1 and 7-time Grand Slam winner Mats Wilander. Follow our expert as he meets the world's top ATP and WTA players for one-to-one interviews throughout the year. In March, Mats Meets Novak Djokovic! (37min)
 
13:09
Cycling
CYCLING: Criterium International, France - Day 2  (35min)
13:44
Cycling
CYCLING: Tour of Catalunya - Stage 7 (61min)
14:45
Cycling
CYCLING: Three Days of De Panne , Belgium - DAY 1  (135min)
17:00
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 2 (75min)
 
18:15
Football
FOOTBALL: Friendly Match  - Germany - Czech Republic (135min)
20:31
Boxing
BOXING: WBO Women World Championship - Light Middle Weight contest  - A. Mathis (France) - O. Castillo (Dominican Republic) (118min)
22:29
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders - "Million Dollar Ladies” - In the Sports Insiders' series of intimate sporting portraits, this ‘Million Dollar Ladies’ programme meets boxing and kick-boxing women champions to understand why these women have chosen to compete in sports which are normally dedicated to men only. (29min)
22:57
Motocross
MOTOCROSS: World Championship , Argentina  (30min)
23:28
Speedway
SPEEDWAY: Best Pairs Cup in Torun, Poland - The world's best speedway duos are back on Eurosport. (48min)
 
01:10
Cross-country skiing
CROSS-COUNTRY SKIING: Worldloppet in Rena, Norway - 54km Classic (53min)
02:03
Cycling
CYCLING: Tour of Catalunya - Stage 7 (55min)
03:00
Speedway
SPEEDWAY: Best Pairs Cup in Torun, Poland - The world's best speedway duos are back on Eurosport. (124min)
05:04
Free ride
FREE RIDE: World Tour in Haines, USA  (54min)
05:58
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 1 (125min)
08:03
Figure skating
FIGURE SKATING: World Championship in Shanghai, China - Gala Exhibitions (86min)
09:30
Cycling
CYCLING: Criterium International, France - Day 2  (62min)
10:32
Cycling
CYCLING: Tour of Catalunya - Stage 7 (92min)
 
12:03
Football
FOOTBALL: Major League Soccer - Day 4: Montreal Impact (Canada) - Orlando City SC (USA) (87min)
 
13:30
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 2 (180min)
16:30
Speedway
SPEEDWAY: Best Pairs Cup in Torun, Poland - The world's best speedway duos are back on Eurosport. (124min)
 
18:35
Cycling
CYCLING: Three Days of De Panne , Belgium - DAY 1  (85min)
20:00
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 2 (93min)
21:33
Figure skating
FIGURE SKATING: World Championship in Shanghai, China - Gala Exhibitions (87min)
23:00
Snooker
SNOOKER: China Open in Beijing, China - Day 2 (91min)