Eurosport

TV Guide

 
 
 

Schedule grid

00:32
Car racing
CAR RACING: World Series by Renault  - Review (29min)
01:02
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (27min)
08:34
Snooker
SNOOKER: Euro Tour in Sofia, Bulgaria - Final (91min)
10:04
Fia world touring car championship
FIA World Touring Car Championship: CARS, the WTCC Magazine - CARS, the WTCC magazine, previously named Inside WTCC, provides all the insights, reviews and previews about the FIA competition. (34min)
10:38
Darts
DARTS: Top of Ghent in Ghent, Belgium  (109min)
 
12:28
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (17min)
12:44
All sports
ALL SPORTS: Sports Insiders  (36min)
 
13:21
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (23min)
13:44
Snooker
SNOOKER: Masters in Shanghai, China - Final (121min)
15:44
Fia world touring car championship
FIA World Touring Car Championship: CARS, the WTCC Magazine - CARS, the WTCC magazine, previously named Inside WTCC, provides all the insights, reviews and previews about the FIA competition. (34min)
16:18
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (17min)
16:36
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (55min)
17:31
Darts
DARTS: Top of Ghent in Ghent, Belgium  (64min)
 
18:35
Snooker
SNOOKER: European Tour , Germany - Final (86min)
20:01
Boxing
BOXING: Knockouts Classics (49min)
20:50
Boxing
BOXING: Mike Tyson (13min)
21:02
Boxing
BOXING: - Cruiserweight contest in Wales - C. Kennedy (Great Britain) - T. TBC (Great Britain) (118min)
23:00
Rally
RALLY: FIA European Rally Championship in Du Valais - Day 1 (32min)
23:32
Motorsports
MOTORSPORTS: GT Academy Masterclass  (13min)
23:46
Strongest man
STRONGEST MAN: Champions League in Zambia - The feats of the World Strongest's Man are on Eurosport with the Champions League, Super Series and Giants series. (56min)
 
00:19
Strongest man
STRONGEST MAN: Champions League in Zambia - The feats of the World Strongest's Man are on Eurosport with the Champions League, Super Series and Giants series. (52min)
01:11
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (17min)
01:28
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (87min)
02:58
Basketball
BASKETBALL: Eurocup  - Regular Season, Day 2: Nymburk (Czech Republic) - Oldenburg (Germany) (81min)
04:19
American football
AMERICAN FOOTBALL: NCAA Big Ten Conference in USA -  Minnesota (USA) - Purdue (USA) (106min)
06:05
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (90min)
07:35
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (58min)
08:32
American football
AMERICAN FOOTBALL: NCAA Big Ten Conference in USA -  Minnesota (USA) - Purdue (USA) (84min)
09:57
Football
FOOTBALL: UEFA Youth League  - Group Stage, Day 3: FC Barcelona (Spain) - Ajax Amsterdam (Netherlands) (95min)
 
11:32
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (85min)
12:56
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (23min)
 
13:19
All sports
ALL SPORTS: WATTS - Weekly round-up of the bizarre, funny and kooky goings-on in the world of sports (60min)
14:19
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (63min)
15:23
Football
FOOTBALL: Super League , India - Round 3: Mumbai City FC (India) - NorthEast United FC (India) (127min)
17:29
Winter sports
ALPINE SKIING: Ski Pass - 13’ magazine broadcast from October to March, presented by Kari Anne Saude. Eurosport’s 100% Alpine Skiing show bring insights from the main events including exclusive interviews and reports. Episode 1: Portillo. 2: Austria, 3; US. (23min)
17:52
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 4 (83min)
 
19:15
Cycling
CYCLING: Six-day (Track Championship) in Amsterdam, Netherlands - Day 5 (210min)
22:45
Darts
DARTS: Top of Ghent in Ghent, Belgium  (107min)